Talent op Straat

Za 23 juni 2018

Het centrum van Spijkenisse barst van de culturele optredens. Muziek, kunst, dans, spoken word en meer...

Muziek, theater, dans, beeldende kunst, literatuur, poëzie en meer! Laat je op zaterdag 23 juni van 11.00 tot 17.00 uur in het winkelcentrum van Spijkenisse verrassen door optredens van lokaal talent, van amateurs tot professionals. Hart van het festival vormt de roze kathedraal op het Theaterplein. Hier kun je genieten van optredens van dichter Bart Chabot, musicalkoor Happy Together, muziekplatform Puls en DJ Mike. Om 11.30 uur verzorgt cultuurwethouder Leon Soeterboek de opening. Deelname is gratis!

Roze kathedraal op het Theaterplein - Bart Chabot

Tijd: 13.30 - 14.00 uur
Dichter, schrijver en podiumdier. Achter zijn bril sprankelen een tomeloze energie en verbeelding, die zijn vastgelegd in poëzie, verhalen en biografieën. Hou je vast voor een optreden in hoog tempo! Bij de tafel van Boekhandel Hoofdstuk Een is zijn werk te koop en kun je boeken laten signeren.

Theaterplein - Culturele apotheek 

Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Last van onvervulde verlangens? Van keuzestress? Van sociale media-moeheid of een gebroken hart? De Culturele Apotheek biedt verlichting bij alledaagse kwalen! Kom naar het Theaterplein, stort je hart uit en ontvang een hoogstpersoonlijk boekenrecept inclusief de juiste dosering, het beste tijdstip van inname en eventuele bijwerkingen. Iedereen is van harte welkom!

Rondom Theaterplein – Boeken, kunst en vintage markt 

Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Kunstenaars van Regio Art Rijnmond presenteren zich in kramen aan het winkelend publiek in het centrum. Je kunt hun werk bekijken en met ze in gesprek gaan en natuurlijk ook iets kopen. Ook de galerie van RAR aan het Noordeinde 5-7 is open! Daarnaast zijn er enkele boekenkramen aanwezig.

Nieuwstraat & Uitplein 

Tijd: 11.00 - 17.00 uur
In de Nieuwstraat, op het Uitplein en in de roze kathedraal brengen cursisten een verrassende mix van dans, theater, musical, muziek en beeldende kunst. Kom een levensgrote koe beschilderen of beleef de beats van onze deejays in spe. Speel een moordspel, bezoek een heuse theatrale tattooshop en geniet van zangtalent en dans mee met het promoteam!

Benieuwd naar het volledige programma van Talent op Straat? Volg www.facebook.com/talentopstraatnissewaard en ontvang als eerste alle nieuwtjes!