Theater de Stoep

Theater de Stoep is een begrip in Nissewaard en omgeving. Het prachtige gebouwontwerp is Ben van Berkel van UNstudio. Het theater beschikt over alle mogelijke faciliteiten om bezoekers welkom te heten bij vele mooie, hilarische en avontuurlijke voorstellingen en evenementen. Het theater is een transparant gebouw en beschikt over twee theaterzalen, een theatercafé, VIP-foyer met bar, volledig uitgeruste vergaderruimtes, twee ruime foyers, een artiestenfoyer en kleedkamers. De grote zaal heeft een orkestbak en biedt plaats aan 650 bezoekers. 461 zitplaatsen bevinden zich op de begane grond en 189 op het balkon. De kleine zaal heeft 200 zitplaatsen in een tribuneopstelling. Deze zaal kan ingericht worden met tafeltjes en stoeltjes, zodat er weer een geheel andere sfeer ontstaat. Daarnaast zijn sta(pop)concerten mogelijk met een ingeschoven tribune. 

Programma

Aan alles is gedacht om de bezoeker, maar ook de artiest de ultieme theaterbeleving te geven. Vandaar ook dat de grootste Nederlandse (theater)artiesten en gezelschappen graag naar Nissewaard komen. Ontmoeting staat centraal. Of dat nu is bij één van de vele voorstellingen of tijdens een zakelijke bijeenkomst. In totaal telt de programmering rond de 190 voorstellingen in alle denkbare genres. In de grote zaal veel bekende toneelstukken, opera, cabaret, muziek, musical, dans en show. In de kleine zaal programma’s die daar beter tot hun recht komen door de intieme sfeer, zoals beginnende cabaretiers, nieuwe makers, het jeugdtheater en het muziekcafé.

Kortom, een avondje theater in Nissewaard staat garant voor een heerlijk verrassend begin van wat nog een hele lange nacht kan gaan worden. Laat je vervoeren en ontroeren.

Trouwen in Theater de Stoep

Theater de Stoep is aangemerkt als erkende trouwlocatie en heeft alles in huis om jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven te maken. Meer informatie

Evenementen en verhuur

Theater de Stoep is bij uitstek geschikt voor een congres of evenement. Meer informatie

Locatie

Theaterplein 1
Spijkenisse
Plan uw route

Contact

T. (0181) 652 200
Website