Voor sportieve gangmakers

Sport is fantastisch! Het trotse gevoel om in teamverband je zinnen te verzetten en je best te doen voor een mooi resultaat. Of juist in je eentje alles te willen geven. Het winnen, maar ook het verliezen. Plezier maken. Strijd leveren. In sport zit van alles om niet alleen heel veel energie en lol te maken, maar ook om te incasseren, tegen je verlies te kunnen en andere mensen te ontmoeten. In Nissewaard zijn mooie sportieve initiatieven en accommodaties om alles eruit te halen wat in je zit. Voor bloedfanatiekelingen. Maar ook voor iedereen die - lekker relaxed - fit bezig wil zijn. Doe wat je wil en houd ’t sportief ;).

Sporten in Nissewaard

In Nissewaard kunnen sportievelingen zich uitleven. Naast zwemmen, paardrijden, mountainbiken, BMX-en en skaten worden er nog vele andere sportactiviteiten aangeboden. Ook is het mogelijk om mooie wandeltochten te maken. Spark biedt twee dagen in de week wandeltrainingen in groepsverband aan. 

Sportaccomodatie huren in Nissewaard

Wil je een wedstrijd, evenement of beurs organiseren? Dan kun je een buitensportaccommodatie, sporthal of gymnastieklokaal huren.
Lees meer

Outdoor activiteiten

Bernissenatuurlijk.nl 

Vooral scholen, verenigingen, stichtingen en bedrijven willen vaak teambuilden of ‘een dag op de hei’. Maar ook voor familie- of vrijgezellenfeesten is iets uitdagends te verzinnen. Bernissenatuurlijk.nl is een groep enthousiaste sport- en spelinstructeurs die allerlei outdoor-activiteiten organiseert in het Bernissegebied. Van vlotten bouwen tot een puzzelproef en van een workshop djembé tot een partijtje schermen. De events hebben altijd een educatieve, sportieve en/of creatieve insteek, waardoor de deelnemers een onvergetelijke dag beleven.

IJsclub Vooruitgang 

Als het vriest, ligt er in Zuidland een prachtige ijsbaan bij IJsclub Vooruitgang. Opening hangt af van de weersomstandigheden. Ditzelfde geldt voor de kleine (opgespoten) natuurijsbaan in Park Vogelenzang in Spijkenisse. (Hyperlink naar de website van IJsclub Vooruitgang maken.)

Indoor activiteiten

Holland Indoorsport 

Bij Holland Indoorsport weten ze hier alles van. Er is een survivalbaan, een klimmuur voor klimmers en het is mogelijk om te handboogschieten. Voor skiles of snowboardles op een zogenoemde ‘eindeloze’ piste kan men hier ook terecht. Deze piste is voorzien van de laatste nieuwe valvriendelijke kunststof toplaag, die uitstekend de sneeuwcondities nabootst.

Sportcentrum Halfweg

Zin in een uurtje squashen? Bij Sportcentrum Halfweg is het mogelijk om even alles eruit te gooien en te zweten. Het is mogelijk losse banen te huren.

Jump XL

Bij Jump XL Spijkenisse zijn er naast vrij trampoline springen tal van andere mogelijkheden. Het volgen van Trampoline fitness lessen is hier een voorbeeld van. Doe mee met deze gezonde en vooral leuke workout!