Onverwachte overnachtingen

Op Nissewaard ben je niet binnen een dag uitgekeken. De rijkdom aan natuur, cultuur en architectuur verdient het om ontdekt te worden. En daar komt bij dat Nissewaard ook nog eens vlakbij Rotterdam en Zeeland ligt. Waarom zou je hier dan niet wat langer vertoeven? Romantisch kamperen bij de boer? Of liever iets stijlvoller, compleet met ontbijt en diner? Nissewaard herbergt prima hotels, bed and breakfasts en verschillende (vakantie)parken en campings. Blijf dus nog ff hangen.

Bekijk alle locaties

Hotel Carlton Oasis

Hotel Carlton Oasis is een 4-sterrenhotel en heeft 139 kamers. Het hotel heeft daarnaast mogelijkheden voor conferenties, diners, recepties en huwelijken. Het Carlton Oasis Hotel is ook een  Toeristisch Overstappunt (TOP); een startpunt waar je de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in een landelijke omgeving.

Atlas Hotel Holiday

Atlas Hotel Holiday is geclassificeerd met drie sterren. Het hotel heeft 52 kamers. Het hotel is gevestigd op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Het hotel beschikt over vier conferentiezalen en eigen ruime parkeergelegenheid.

Vakantiepark Zuytland Buiten

Vakantiepark Zuytland Buiten is een kleinschalig vakantiepark gelegen aan de Stompaardse Plas in het natuur-en recreatiegebied Bernisse. Het park bestaat uit vier schiereilanden waardoor alle villa’s direct aan het water liggen. Het park ligt vlakbij Spijkenisse en op steenworp afstand van de historische dorpen Geervliet, Heenvliet en Zuidland.

Kayakken, waterfietsen en SUPpen

Recreatiegebied Bernisse biedt mogelijkheden voor watersporten, vissen, wandelen en fietsen. Bij Vakantiepark Zuytland Buiten kunnen (vis)kayaks, waterfietsen en SUP-boards gehuurd worden. Ook is het mogelijk om een elektrische sloep te huren. Vooraf reserveren kan, maar het is ook mogelijk om ter plekke een boot te huren bij de receptie. Reserveren kan via de website: www.bootverhuurbernisse.nl.

Camper parking

In Spijkenisse zijn een aantal parkeerplaatsen voor campers. Aan De Ritte zijn er twee plekken en aan de Hongerlandsedijk zijn er vier plekken beschikbaar. De plaatsen zijn dichtbij het centrum en in de buurt van het openbaar vervoer. De camperplaatsen mogen maximaal 3 x 24 uur achter elkaar door dezelfde camper gebruikt worden.

Bed & Breakfasts

Verblijf je liever in een bed and breakfast in de gemeente Nissewaard? Via verschillende (officiële) sites worden er enkele mogelijkheden aangeboden. Kijk op een zoekmachine zoals Google op ‘B&B Nissewaard’ en ontdek of er voor jou iets tussen zit.